Curs de noves tecnologies amb el programari lliure “Musescore”

3_main

Durant els primers tres dissabtes del mes de Març es va realitzar a l’EMMA un curs d’arranjaments aplicats amb noves tecnologies.

Aquest va ser impartit pel professor de l’Escola Pau Fargas i anava destinat als alumnes més grans de l’Escola.

Durant el curs els alumnes van aprendre el funcionament de l’editor de partitures lliure MuseScore, se’ls hi van ensenyar conceptes d’harmonia i arranjaments. I paral·lelament van poder realitzar una cançó feta per ells mateixos amb l’ajuda de l’editor de partitures.

El curs que va tenir la durada de 9 hores es va realitzar a la sala Excelsior de l’EMMA. El fet que aquest  estigués format per un grup reduït va ajudar a que els alumnes poguessin tenir un tracte més individualitzat al llarg de totes les hores lectives.

Feu un comentari