El “Moviment COMBO” s’estrena amb una trobada de combos a Tarragona

Combos3El 28 de juny a la tarda, tingué lloc la 1a trobada de combos de les escoles de música de la província de Tarragona, a l’espai de cultura jove “La Palmera” en plena plaça Imperial Tarraco de Tarragona.

El projecte “Moviment Combo” és una iniciativa de l’Associació Catalana d’Escoles de Música (ACEM) demarcació de Tarragona, que pretén posar en valor la tasca que es fa amb els joves grups de música moderna a les nostres escoles i donar a conèixer aquestes formacions. En aquesta primera trobada, hi van participar combos de les escoles municipals de música d’Alcover, Vandellòs i Hospitalet de l’Infant, La Selva del Camp, Salou i Tarragona, l’amfitriona.

Combos2La jornada va començar a les 4 de la tarda amb assajos i proves de so. En aquesta primera part, es buscava la convivència entre els joves grups i oferir-los una experiència completa a dalt de l’escenari i el món del directe. En acabar els assajos, en Miguel Cruz, president de l’Associació de Músics de Tarragona (AMT), va oferir una xerrada sobre la formació musical, la carrera musical, i la tasca de suport als músics i divulgació que porta a terme aquesta associació.

Combos5A les 19:30, es va iniciar el concert amb una gran presència de públic d’unes 200 persones. Cada grup va tenir l’oportunitat d’actuar i presentar els seus millors temes. En acabar la ronda d’actuacions i com a final de festa, es van interpretar dos temes en format jam session multitudinària entre tots els músics participants.

Familiars i coneguts dels participants, van destacar l’encertada posada en escena, l’espai, la sonorització, l’ambient, que va permetre fer lluir i gaudir del treball dels joves músics com mai.

Combos1 Després de l’èxit evident d’aquesta primera iniciativa, el “Moviment Combo” ja està pensant en nous projectes i concerts pel proper curs que permetin crear una xarxa d’espais adequats perquè els joves grups de les nostres escoles de música puguin tenir l’oportunitat de tocar regularment i donar-se a conèixer

Feu un comentari