Últim concert en petit format “Quixoteràpia”

IMG_1276El matí del dilluns 18, l’EMMA va clausurar l’edició d’enguany del cicle de concerts pedagògics en petit format amb l’espectacle “Quixoteràpia”. Va ser l’estrena oficial d’aquest nou espectacle de la companyia 4xdo. L’espectacle està basat en la famosa novel·la de Miguel de Cervantes, “El Quixot”, amb música del compositor barroc G.P. Telemann, interpretada per un quartet de violes. La història la protagonitzen dos internats en un sanatori, que de llegir compulsivament llibres de cavalleria, s’imaginen ser Don Quixot i Sanxo Pança a la recerca de la princesa Dolsinea.

IMG_1275Va ser un espectacle molt complet amb música, teatre, imatge i un guió molt ben enllaçat i ple d’humor, que va fer passar una molt bona estona a tots els alumnes de primària del CEIP “Mare de Déu del Remei” d’Alcover. En acabar l’obra, els actors i músics, van acomiadar els més de 400 nens i nenes a la sortida del teatre del Cercle d’Amics, cosa que els va fer molta gràcia ja que un dels actors és un personatge molt popular del Club Súper 3

IMG_1308

Feu un comentari