Audició a la Mimosa

El passat divendres dia 23 de març, els alumnes i professors de l’escola Municipal de Música d’Alcover ( EMMA ) es van desplaçar fins a la llar d’avis LA MIMOSA, on van realitzar l’audició corresponent al Segon Trimestre del curs actual.

foto1Aquesta col·laboració entre la llar d’avís i l’escola de música, ja està consolidada dintre la programació d’activitats de dos centres, ja que es el tercer any que es du a terme.

foto1 (1)En una sala polivalent plena,els familiars, tant de residents com d’alumnes de l’escola, els mateixos residents, treballadors i visitant de la mimosa varen gaudir d’una actuació molt amena i d’una qualitat musical, considerable, donada l’edat dels participants. Durant l’audició es van succeir les actuacions del grup de percussió, tot seguit de la banda, la banda junior i per tancar l’actuació musical la coral d’adults de L’Emma.

Durant la festa es van poguer escoltar tot tipus de música, desde tradicionals catalanes com El Gegant del Pi i La Filadora, pasant pel gènere musical amb Mamma Mia, altres musiques tan actuals com temes d’Stevie Wonder, Simon & Garfunkel, Els Pets o els Beatles, i no va faltar la música clàssica de Mozart

El lliurament d’un record d’agraïment per part de la Mimosa, i unes paraules del director destacant aquest tipus d’intercanvis i en especial la poten-ciació de les relacions intergeneracionals, van tancar una excel·lent tarda de convivència musical

foto1 (3)

Feu un comentari