2n Concert de Tardor: “D’Europa a Cuba” del duet Cojal-Bergander

fotoEl passat dissabte tingué lloc el segon concert del cicle “Concerts de Tardor” que organitza l’EMMA anualment. Un duet format per professors del Conservatori de Vila-seca, Luís Cojal al contrabaix i Heidrun Bergander al piano, van oferir un repertori des del barroc, passant per la música contemporània i arribant a la música cubana amb diferents estils com el danzón, el bolero i el son.

El nombrós públic assistent van poder observar un tractament del contrabaix molt poc habitual. Luís Cojal, gran músic i contrabaixista de les nostres terres, va mostrar el seu instrument en la vessant de solista explotant tots els recursos tècnics que ofereix aquest instrument. Amb obres molt diverses com la Sonata “Lo seriós i lo divertit” de Zoltan Gardonyi, “El palacio de los sonidos” del compositor tarragoní Conrad Setó assistent al concert i tot un seguit de temes populars cubans arranjats al contrabaix, el duet Cojal-Bergander es va guanyar l’admiració de tots els assistents que omplien la Sala Excelsior. Com a bis, van interpretar el famós “Manisero” el qual Luís Cojal va interpretar al contrabaix i també cantant com a final de festa.

foto2

 

Feu un comentari