1r concert de tardor “Emocions per a la música”

El passat dissabte 26 de novembre a les 20h es va celebrar el primer Concert de Tardor, a l’Escola Municipal de Música d’Alcover (EMMA).El concert tenia com a títol de presentació “Emocions per a la música”, a càrrec de Conrad Setó (acordió i piano), Apel·les Carod (violí) i Pau Fargas (violinista, professor de l’EMMA i compositor de la majoria de la música que es va interpretar).La formació instrumental va ser força atractiva i dinàmica, ampliant la possibilitat de fer ús de diferents estils musicals, així com, estil clàssic, celta, hindú, harmonia moderna, inclús pinzellades de flamenc. Un altre tret característic del concert a destacar va ser l’ús de la improvisació i les explicacions de com la van aprofitar el els temes.Recordem que el cicle de concerts de tardor acaba de començar, i que l’EMMA, com cada any, programa música d’alta qualitat. IMG_0423 IMG_0426

Feu un comentari