Taller d’Estiu Infantil (del 4 al 8 de juliol)

Durant la setmana del 4 al 8 de juliol va tenir lloc a l’EMMA el Taller Infantil d’Estiu, com cada any. Van dur-s’hi a terme diverses activitats relacionades amb el món de la música, dirigides i adaptades a nenes i nens de 4 a 12 anys. Durant la semana, els alumnes van gaudir de la dansa, van poder demostrar les seves aptituts com a cantants d’una petita coral que tots plegats van fer sonar i fins i tot van rebre una petita clase de control dels nervis i la relaxació. També van poder divertir-se tot fent manualitats i jocs pensats per a fer-los descobrir la seva propia sensibilitat musical.

Tot plegat, es va combinar amb l’aprenentatge i coneixement de diferents estils musicals com ara el Pop, el Rock, el Jazz i la Música Llatina i els músics que millor representen cada un d’aquests estils: Michael Jackson, Elvis Presley, The Beatles, … El taller va concloure amb una petita actuació de cant, dansa i una explicació comuna entre totes les nenes i nens dels continguts apresos. Així, els pares de tots els alumnes del taller van descobrir tot el que els seus fills havien après al llarg dels 5 dies. Finalment, tan pares i fills com professors i monitors, van acomiadar aquest Taller Infantil d’Estiu del 2011 amb un somriure i ganes de tornar-hi l’any que ve.

13 12

Feu un comentari