3r concert “EMMA en petit format”: “Do, Re, Mi, què?” de la companyia MelXou’s

El passat diumenge 16 de maig a la Sala Excelsior d’Alcover va tenir lloc el 3r concert del cicle “EMMA en petit format”. En aquesta ocasió, els artistes vallencs Medir Bonachi al piano i Aleix Vallverdú en el paper d’un compositor buscant la inspiració, ens van deleitar amb un repertori d’obres representatives de totes les èpoques de la història de la música acompanyades d’anècdotes i situacions divertides.

Aquesta producció anava signada per la companyia MelXou’s amb seu a Valls que es dedica a la creació d’espectacles pedagògics i d’animació combinant diferents arts escèniques com la música, el teatre i els titelles. Continua el cicle de concerts pedagògics amb una producció de la casa: la Big Band de l’EMMA, el dia 29 de maig a les 17hs a la Plaça Nova d’Alcover, coincidint amb la paellada popular.31

Feu un comentari