4rt Concert de Tardor: Concert per la Marató de TV3

El quart i últim concert de l’edició d’enguany del cicle “Concerts de Tardor” organitzat per l’EMMA, va estar dedicat a la Marató de TV3.

L’EMMA s’ha sumat als actes de la Marató des del seu primer any de vida i ara ja en porta 5 organitzant el tradicional concert per la Marató. Un concert que el fan possible les nombroses participacions altruistes de professors, alumnes i col·laboradors externs que aporten el seu gra de sorra a aquesta noble causa.

La part musical d’aquest acte la posaren alumnes i professors de l’EMMA. Es pogueren escoltar meritòries interpretacions de guitarra, violí, piano, baix elèctric i dels cors de l’escola.

En aquesta edició el concert de la Marató s’obrí a diferents disciplines artístiques a més de la música: el text i les arts plàstiques.

Lectures dramatitzades del dramaturg local Joan Cavallé que foren interpretades pel rapsode també local Sr. Martí Yebras. I una presentació i exposició d’obres d’art a càrrec de Elvira Margalef, presidenta i fundadora de l’associació artístico-benèfica “ArtSalud”. La visita a l’exposició tingué lloc després del concert i 15 14es van sortejar obres d’art entre el públic assistent mentres gaudien d’un piscolabis solidari.

El punt divulgatiu l’aportà el doctor Ramon Descarrega, actual director del CAP d’Alcover que va explicar de forma molt amena la temàtica de la Marató d’enguany.

Durant aquest concert de la Marató o més ben dit Mostra Artística, es recaptaren prop de 500€ que s’enviaran a la Fundació de la Marató de TV3.

I així s’acaben els “Concerts de Tardor’09”. En aquesta edició hem pogut gaudir de molt bona música i ben diversa: començant pel grup de jazz-flamenc “Atientas”, el concert líric amb soprano i piano, i l’espectacle de teatre musical “Emocions Musicatritzades”.

Des de l’organització estem molt satisfets de la resposta de públic que hem tingut, cosa que ens anima a continuar endavant amb aquest cicle musical situat entre les festes locals i les nadalenques, que té l’objectiu de programar música en viu de qualitat, donar a conèixer diferents estils i formats, i promocionar els joves talents de les nostres contrades.

 

Feu un comentari