3r Concert de Tardor’09

El passat dissabte dia 5 de desembre hi va haver el tercer concert de tardor organitzat per l’Emma que es va dur a terme a la Sala Excelsior de la mateixa escola a les 20 hores. El concert va estar interpretat pels actors, Bàrbara Flores, Iolanda López, Isabel Torroja i Raul Molina. I pels músics i professors de l’EMMA David Ferré i Gerard Roca. La direcció musical de la producció va anar a càrrec d’en David Ferré i la direcció artística de la Bàrbara Flores.

Aquesta producció, que té una dosi important d’ironia, anomenada Emocions Musicatritzades utilitza com a fil conductor la comunicació entre les persones a través del telèfon mòbil. Els temes cantants són del musical “Songs for a new world” de Jason R.Brown. I les parts instrumentals són arranjaments de coneguts estàndards de Teddy Wilson, Bob Zurke i George Shearing.

El concert va tenir una molt bona rebuda d’assistents que van omplir la sala Excelsior, aquests van quedar molt satisfets amb la interpretació tant musical com artística, demanant un bis al acabar l’actuació.

13 12

Feu un comentari