Concert del col·lectiu de dones (Santa Àgata)

Amb motiu de la setmana cultural i la festa de Sta Àgata,que organitza cada any el col-lectiu de dones d’Alcover,el dissabte die 7 de febrer es va celebrar a l’escola de música municipal, EMMA, un concert d’alumnes.
Tot i les inclemències del temps la sala era plena de públic que vàren escoltar amb atenció les diferents interpretacions i l’esforç que representa pels alumnes més petits sortir per primera vegada a l’escenari.
Un element destacat d’aquesta audició va ser la participació dels assistents. Es van assajar, dins el mateix concert dues cançons a 2 veus que al final, tots d’empeus van poder cantar. I podem dir que amb força qualitat vocal.
Va ser una modalitat en la qual la gent s’hi va integrar i ho va agraïr.
 
Es va acabar, tot plegat, amb un nodrit berenar que el col-lectiu de dones va preparar amb molta cura, en el qual tothom hi va poder participar.

3 2

Feu un comentari