Sortida pedagògica a Barcelona

El passat dissabte, l’EMMA, conjuntament amb l’agermanada Escola Municipal de Música de Constantí, va organitzar una sortida pedagògica al Museu de la Música i a l’Auditori de Barcelona. En aquesta ocasió, la sortida va anar destinada als alumnes d’entre 8 i 16 anys i va començar amb una visita completa al Museu de la Música de Catalunya, on van poder veure l’evolució de la música des dels seus inicis fins l’actualitat a partir dels instruments de cada època, curiositats diverses i experimentar amb alguns instruments. Seguidament, a l’Auditori, van assistir a la interpretació de l’obra “Britten: guia d’orquestra per a joves”, obra que explica les diferents parts i instruments que es composa una orquestra d’una forma amena i pedagògica per els estudiants. L’obra tingué una posada en escena molt cuidada acompanyada de ballarins que il·lustraven les explicacions de la veu en off. Per acabar, els 48 alumnes i professors van celebrar un dinar i jocs en un parc proper a l’Auditori. El temps meteorològic va ajudar que tota la sortida fos molt agradable. Tant l’organització com els nens van quedar molt satisfets de la sortida valorant molt positivament l’equilibri lúdic-pedagògic de la proposta.4

Feu un comentari