3r Concert de Tardor’08

4Dissabte passat a les 20h, la sala Excelsior de l’EMMA va celebrar el tercer concert del cicle “Concerts de Tardor’08”. Un concert intimista protagonitzat pel duet Berimbau, violí i guitarra, on es va fer un recorregut des de Catalunya fins a l’Argentina passant pel Brasil. El violí i la guitarra van viatjar de la mà, creant unes textures i uns timbres poc habituals en les sales de concert. El seu repertori variat, que va incloure músiques provinents del folklore llatinoamericà com tangos, bossanoves i sambes, donà com a resultat un espectacle versàtil i atractiu a tot el públic assistent. El proper diumenge 14 de desembre a les 19h, clourà el cicle de concerts de tardor amb un concert benèfic, protagonitzat per professors i alumnes de l’EMMA, destinat a recaptar fons per la Marató de TV3

Feu un comentari