2n Concert de Tardor’08

Dissabte 29 de Novembre 20h. La Sala Excelsior de l’EMMA plena de gom a gom per veure l’estrena del projecte Oscar Pacheco Septet. Els set musics en escena fan gala del seu bon gust interpretatiu fent un repàs per les grans obres dels mestres del jazz modern com Miles Davis o John Coltrane amanits amb temes originals del cap del grup Oscar Pacheco que amb les seves explicacions va fer molt agradable l’hora i quart que va durar el concert. La cara de satisfacció de la gent i els comentaris positius al acabar feien notar la gran acceptació que va tindre aquesta nova proposta. Propostes de nivell com aquestes i la gran afluència de públic estan convertint al Cicle de Concerts de Tardor organitzat per l’EMMA en un referent per veure les diferents músiques que es fan a la nostra comarca

2

Feu un comentari