5é concert EMMA petit format

CÀSTING A L’ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA D’ ALCOVER
L’escola de música porta uns quants anys en bancarrota pel poc alumnat que es matricula i les poques ganes del seus professors. El Director de l’escola organitza un càsting per tal de trobar noves estrelles.

No és que l’ EMMA tingui problemes, aquest es l’argument de “ES BUSCA ESTRELLA”una divertida obra de teatre amb la que el dissabte passat gaudirem de música en directe, cantants extravagants, divertides secretàries i uns alumnes i professors molt especials.

Com cada any un dels concerts del “EMMA en petit format” a banda d’estar organitzat per l’escola de música també es representat per alumnes i professors d’aquesta.

Aquest any l’ EMMA ha decidit realitzar un teatre musical en el que a banda de la bona música interpretada per alumnes i professors de l’escola poguérem veure un treball interpretatiu que fins ara desconeixíem en els alumnes i professors del EMMA.

Després de l’èxit aconseguit el dissabte hi ha dues noves dates per aquesta representació. Una d’elles serà el 2 de juny per al I.E.S. La Glorieta i el dia 11 de Juliol al pub Els Anglessos gaudirem de la música com a concert final de curs.

Feu un comentari