3er concert EMMA en petit format

Èxit d’assistència en el tercer concert del “E.M.M.A. en petit format”

La companyia Sol de Nit ens va oferir el dissabte a la Sala Parroquial una meravellosa obra de teatre familiar, ”UNA MÚSICA DE CINE”,amb la que vam poder fer un recorregut molt il·lustratiu per les músiques del cinema de tots els temps.

Amb un magnífic treball dels quatre actors i del tècnic de so i llum, van aconseguir que tant petits com grans gaudiren de tornar a veure actors com Liza Minelli, el capità Sparrow o Harrison Ford invitant a tot el públic a descobrir les fantàstiques obres mestres que s’amaguen en la música de les pel·lícules.

A la sortida tant grans com petits coincidien en la bona estona que havien passat compartint aquesta part de l’historia de la música en família.

Feu un comentari