Cantata “La màquina del temps” a l’Auditori Enric Granados de Lleida

El passat dissabte 1 de Juny ens vam aplegar a l’Auditori Enric Granados per representar la cantata LA MÀQUINA DEL TEMPS! per fi havia arribat el moment!

Llevar-nos ben d’hora, ben d’hora, no va ser cap problema per arribar a Lleida a les 10h en punt!

Un cop allí, ens vam organitzar ràpidament per pujar a l’escenari i fer l’últim assaig ( amb músics i tot!) abans del gran concert final!

Els 18 alumnes de la nostra coral de mitjans vam sortir a l’escenari amb molts ganes de cantar i gaudir de l’espectacle que ens tenia preparat l’organització del SCIC. La veritat és que compartir escenari amb quasi 300 músics… impressiona molt!

Un cop a l’escenari, públic entrant…. llums! silenci! i MÚSICA! Anaven passant les cançons, a través dels actors, l’Arnold, la màquina del temps que “ara s’espatlla, ara fa un pet i torna a engegar-se…!”, i tots nosaltres emocionats però concentrats en totes les cançons.

Va ser fantàstic el final de la cantata, amb tot el públic participant de la cançó final “desitjos, emocions, pensaments i moltes emocions!”

Una experiència molt recomanable per tots els cantaires, professors i directors! esperem el curs vinent poder participar-hi de nou.

Moltes gràcies a tots els cantaires  i les seves famílies per haver-nos acompanyat en aquest viatge pel temps!