Trobada de guitarres al Convent de les Arts

El passat dissabte 25 de maig l’EMMA va organitzar la trobada de conjunts de guitarres. En aquest cas en va ser la 4a edició. Aquesta activitat es va realitzar al Convent de les Arts i hi va participar, a més a més del conjunt de guitarres de l’EMMA,  els conjunts de les escoles de Montroig del Camp, Vila-seca i l’Hospitalet de l’Infant. L’activitat va començar al matí amb els assajos corresponents de cada escola i amb els assajos conjunts de totes les escoles participants. També hi va haver temps per a que els alumnes tinguessin una mica d’esbarjo i mentre esmorzaven, es retrobessin amb els companys d’anteriors trobades.  Finalment es va concloure el dia amb un concert obert per a tot el públic a on es va veure el treball fet durant el curs per cada escola per separat i dues obres preparades per l’ocasió que van realitzar totes les escoles en comú.  Les cançons que va tocar el conjunt de L’EMMA van ser Bohemian Rhapsody, Tears in heaven i Love me tender. Conjuntament es van interpretar After Jim & Paddy i La Sinda.  Desde L’EMMA estem molt contents d’haver pogut organitzar aquesta activitat oferint als alumnes la possibilitat de gaudir d’un dia envoltats de tanta música i guitarres.