Juguem cantant a Tarragona: cantata “La llegenda de Sant Jordi”

El passat diumenge 5 de maig, dia de la mare, la Coral Infantil de l’EMMA va participar en el 46è JUGUEM CANTANT organitzat pel SCIC; en aquesta ocasió la trobada va ser al TEATRE DEL CAMP DE MART de TARRAGONA, amb la Coral Rossinyols com a amfitriona. Des de primera hora vam estar ambientant-nos amb tota mena de jocs i dinàmiques relacionades amb la llegenda de Sant Jordi: cada coral havia de fer unes proves a partir d’un Mapa del “tresor” fins a poder crear un escut de Sant Jordi.

La canalla va estar ben entretinguda fins que va arribar l’hora de l’assaig general de la Cantata de Sant Jordi amb la resta de corals aplegades al Camp de Mart.

Donzelles, dracs, cavallers…i un Drac!

L’espectacle va girar entorn el text i la música de Francesc Vila i Dolors Botines, amb la col·laboració de l’Orquestra” de l’EMM de Valls i varis músics del territori. Els cors infantils a l’escenari feien molta patxoca!

Moltes gràcies a tots per participar, un any més, al JUGUEM CANTANT!

Fins la propera!