Trobada de conjunts de guitarres a l’Hospitalet de l’Infant

El conjunt de guitarres de l’EMMA va participar el passat dissabte 2 de juny en la trobada de conjunts de guitarres que es va celebrar a Hospitalet de l’Infant. Aquesta activitat que es va realitzar juntament amb els conjunts de les escoles de Montroig del Camp, Vila-seca i l’Hospitalet de l’Infant, va començar al matí amb els assajos corresponents de cada escola i amb els assajos conjunts de totes les escoles participants. També hi va haver temps per a que els alumnes tinguessin una mica d’esbarjo i es retrobessin amb els companys d’anteriors trobades.
Finalment es va concloure el dia amb un concert a l’auditori municipal de l’Hospitalet de l’Infant a on es va veure el treball fet durant el curs per cada escola per separat i dues obres preparades per l’ocasió que van realitzar totes les escoles en comú.
Les cançons que va tocar el conjunt de L’EMMA van ser Boig per tu, La donna é mobile i Let it be. Conjuntament es van interpretar Final Countdown, Yellow submarine i Bourre.
Des de L’EMMA estem molt contents d’haver pogut participar en aquesta activitat oferint als alumnes la possibilitat de gaudir d’un dia envoltats de tanta música i guitarres.