1a Mostra de Talents d’Alcover

Us compartim aquesta interessant activitat que organitza el Centre de Dia d’Alcover i que creiem que pot ser del vostre interès. Alumnes interessats comentar-ho amb el vostre professor/a.


El Centre de Dia d’Alcover, per finalitzar els actes commemoratius del seu 15è aniversari, organitza la 1a Mostra de Talents que se celebrarà el dissabte 14 de juliol, al matí, en el marc de la Diada de les Entitats.

La Mostra és oberta a tothom i té com a objectiu obrir un espai per amateurs que permeti reconèixer i premiar la creativitat, enginy i el talent dels participants, mitjançant una iniciativa cultural- lúdica i engrescadora.

Els participants hauran de demostrar dalt l’escenari el seu talent (fer monòlegs, ballar, interpretació, cantar, fer màgia, imitar, etc.) i es podrà fer de manera individual o grupal.
Per a poder-hi participar, caldrà omplir el formulari i adjuntar la teva habilitat en un vídeo enregistrat prèviament. Si ets un dels seleccionats pel jurat, actuaràs a la gala del pròxim 14 de juliol a l’escenari de l’església Vella.

Enllaç a les BASES i a la INSCRIPCIÓ:

1A MOSTRA DE TALENTS D’ALCOVER>>

TEns alguna habilitat