Nova edició de la Diada d’Entitats d’Alcover

Alcover ha celebrat, el 15 i 16 de juliol, la Diada de les entitats 2017 que ha comptat amb una tretzena de propostes ideades per les diferents entitats i assoacions del poble i dirigides a tots els públics.

Aquesta jornada anual, lúdica, cultural i festiva va donar el tret de sortida dissabte 15 de juliol amb actes com: tir al plat, vermut & música electrònica, Jam session, contacontes, castells, una jornada de bitlles, un tastet de teatre i concerts.

Enguany la Diada de les entitats es va allargar un dia, i diumenge 16 de juliol va tenir lloc la gimcana i bicicletada popular, la cercavila pels carrers del poble, un dinar de germanor i un cafè concert.

El cafè concert va ser protagonitzat pel grup de música tradicional “Toca’m el Xotis” d’Alcover.

Tota la informació a la web municipal >>