L’EMMA participa al Moviment Combo un any més

La 6a edició d’aquest projecte de l’Associació Catalana d’Escoles de Música (ACEM) a la demarcació de Tarragona, “Moviment Combo 2016″, la trobada de combos de les escoles municipals de música de la demarcació de Tarragona, es va realitzar el passat dimecres 28 de junya les 19:30h a l’espai jove “La Palmera” de Tarragona.

En aquesta edició hi participaren combos de les Escoles Municipals de Música de El Morell, Valls, Alcover, La Selva del Camp i Tarragona.

El combo participant “The New Gurkens Combo”de l’EMMA està format per Gemma Clares (clarinet), Grau Gironès (saxo), Mar Guarch (teclat), Germà Guarch (bateria), Nil Invernon (guitarra), Josep Ramon (baix), Marina Tombas (teclat) amb el professor Pepe Fernández.

L’esdeveniment va reunir a més de 50 estudiants de música moderna de les escoles participants, així com, un bon nombre de professors que van aprofitar la trobada per compartir experiències i pensaments sobre la situació de la música moderna a les escoles i sobre la delicada situació de les escoles municipals de música en general.

El “Moviment Combo” és una iniciativa de l’ACEM (Associació Catalana d’Escoles de Música) a la província de Tarragona. El projecte pretén dinamitzar el sector de la música moderna i actual a les escoles municipals de música de la demarcació de Tarragona. Els combos participants tenen la oportunitat de viure l’experiència del directe i entrar en contacte amb el món de la música actual.