Intercanvi de guitarres al Conservatori de Vila-seca

El conjunt de guitarres ‘Tocats pel màstil’ va participar aquest dissabte dia 6 d’abril en la trobada de conjunts de guitarres que es va celebrar al Conservatori de Vila-seca. Aquesta activitat que es va realitzar juntament amb els conjunts de les escoles de l’Hospitalet de l’Infant, Montroig del Camp i Vila-seca va començar al matí amb els assajos corresponents de cada escola i amb els assajos conjunts de totes les escoles participants. També hi va haver temps per a que els alumnes tinguessin una mica d’esbarjo i es retrobessin amb els companys d’anteriors trobades.
Finalment es va concloure l’activitat amb un concert a l’auditori Josep Carreras a on es va veure el treball fet durant el curs per cada escola per separat i dues obres preparades per l’ocasió que van realitzar totes les escoles en comú.
Les cançons que va tocar el conjunt de L’EMMA van ser Pink Panther, Tears in Heaven i Hallelujah. Conjuntament es van interpretar Can-Can i la Cumparsita.
Desde L’EMMA estem molt contents d’haver pogut participar en aquesta activitat oferint als alumnes la possibilitat de poder actuar en un dels millors auditoris que tenim a la demarcació.