Valoració i fotografies “Festa de les Caramelles 2017”

L’organització valora molt positivament la nova “Festa de les Caramelles”. Una festa molt participada que ha reunit a una vuitantena de cantaires i músics, que ha tingut suport de moltes institucions i entitats culturals locals i que, finalment, va tenir la col·laboració de força cases d’Alcover (més d’una vintena) que van demanar caramelles, cosa que va permetre un recorregut musical de quasi dues hores pels carrers i places de la vil·la.

El posterior tiberi al Cercle d’Amics el va presidir el bon ambient entre caramellaires i familiars. Fins i tot, hi va haver sorpreses com la d’una veïna d’Alcover que va regalar una gran mona a tots els comensals. Enllaçat amb el sopar, el final de festa, un públic familiar molt entregat va gaudir de l’original proposta musical del grup alcoverenc “Toca’m el Xotis” que va comptar amb la col·laboració de la xaranga de l’EMMA. Els participants van sortir molt satisfets de la festa, es van endur una bona experiència i ja tenen ganes de repetir en futures ocasions.

A nivell local, tots els comentaris que ens han arribat coincideixen en que la recuperació d’aquesta festa ha estat un encert, el gran ambient musical i cultural pels carrers del poble va agradar molt. De fet, molta gent, va seguir les caramelles com si es tractés d’una cercavila durant tot el recorregut. També es coincideix en que és una festa que fa molt de poble alhora que reivindica unes tradicions molt arrelades a la terra.

Article El Vallenc:

Recull de fotografies: