Música i literatura a Ca Batistó

Seguint amb la celebració del 50è aniversari del Museu d’Alcover, el 10 de març, a les 21h, en el marc de la celebració del dia internacional de la dona, tingué lloc un acte amb la col·laboració del col·lectiu de dones d’Alcover i de l’EMMA. Una vetllada artística per a retre homenatge a tantes i tantes dones artistes oblidades.

L’acte consistí en una vetllada literària i musical protagonitzada només per dones, de diferents edats, formació, professions,…però totes elles amb un nexe comú, alcoverenques. Es recitaran poemes de Maria Domènech, María Ferré i Maria Teresa llorenç. Mentre que les nostres concertistes representaren un interessant  repertori de diferents peces, que elles mateixes van escollit per a l’ocasió. L’acte va acabar amb un sopar fred a Ca Batistó.

Programa de l’acte: