El grup alcoverenc “Toca’m el xotis” actua per la Diada d’Entitats

diada entitats EMMA 5 - còpiaAlcover va celebrar, el passat dissabte 16 de juliol, la tercera edició de la Diada de les entitats amb una dotzena d’actes de diferents disciplines i per a tots els públics: la cercavila amb el Ball de diables Bruixots d’Alcover, els Gegants, els Xiquets d’Alcover i la Banda de l’EMMA, l’exhibició de bike trial amb l’onze vegades campió del món, César Cañas, la ruta de les tapes Alcopica o el teatre de la companyia alcoverenca Premium Actors amb l’espectacle La boira de Londres, en són alguns exemples.

Després de la paella popular hi va haver l’actuació del grup alcoverenc “Toca’m el xotis” que va interpretar diferents temes de la música tradicional i popular a ritme de xotis, rumba, jota, pasdoble, havanera, etc. Aquest grup, format per Carme Català (veu i flauta), Salvador Martín (veu i guitarra), David Ferré (acordió), Albert Ferré (saxofon), Rafa Juale (percussions) i Iker Bilbao (percussions), té el seu origen en la Fira de Bandolers i ofereix diferents actuacions pel territori: la propera, per la Festa Major de Mont-ral el proper 20 d’agost.

Una jornada lúdica, cultural i festiva al voltant de les principals entitats i associacions del poble que va resultar tot un èxit d’organització i de participació.