La Xaranga de l’EMMA a la Festa dels Súpers 2016

48000_cat_ESCALA_950_515Es confirma la presència de la Xaranga de l’EMMA a la propera Festa dels Súpers 2016. Organitzada per TV3 / Club Súper3, la Festa dels Súpers és l’esdeveniment infantil més gran d’Europa amb una mitjana de 370.000 visitants en cada edició.

Aquest any el Club Súper3 celebra el 20è aniversari i la Festa dels Súpers serà molt especial. Se celebrarà els dies 22 i 23 d’octubre de 2016 a l’Anella Olímpica del Parc de Monjuïc de Barcelona. Hi haurà 65.000m2 de diversió, més de 150 activitats, actuacions en directe a totes hores, gimcanes i concursos, i connexions en directe per televisió i web a totes hores.

La Xaranga de l’EMMA ha estat convidada a actuar-hi el diumenge 23 d’octubre. L’organització ha seleccionat aquesta agrupació de l’EMMA pel fet que la majoria de membres son nens i nenes, i pel seu repertori singular de dibuixos animats del Club Súper3. S’ha valorat molt favorablement la implicació de la xaranga en l’espectacle “La banda sonora de la teva infància” del passat 14 de maig on també hi va haver una col·laboració amb el Club Súper3 (veure reportatge).