La banda i la coral de l’EMMA a la processó de Divendres Sant

IMG_8338Un any més, la banda i la coral de l’EMMA van ser les encarregades de posar la música a la processó del Sant Enterrament de Divendres Sant.

Durant el seguici pels carrers del nucli antic de la vila, es van poder escoltar des de marxes de processó característiques com “Cristo del amor”, “Mater Mea” i el mateix “Miserere” en versió instrumental per banda, fins a repertori coral religiós a càrrec de la Coral d’Adults de l’EMMA.

En acabar la processó, es va interpretar l’obra “Miserere d’Alcover” per a coral i banda a l’interior de l’església, una peça recuperada que s’interpretava antigament en aquesta processó pels membres de l’orquestra Excelsior d’Alcover fins els anys 60.

Les dues agrupacions emblema de l’EMMA, coral i banda, amb més de 20 cantants i també una vintena de músics en aquesta ocasió, van agrair un any més la invitació i la oportunitat de participar activament en aquest important esdeveniment dins la Setmana Santa a Alcover.