Sortida de Santa Cecília de la Xaranga de l’EMMA a Port Aventura

IMG_0865 - brEl passat diumenge 22 de novembre, Santa Cecília, patrona dels músics, l’EMMA va ser convidada a la festa solidària organitzada pels Amics de l’Hospital Sant Joan de Déu a Port Aventura, el Dia dels Petits Valents.

L’hospital materno-infantil Sant Joan de Déu realitza una tasca molt important en l’àmbit de la recerca i innovació, programes assistencials, ajuts a les famílies, promoció de la salut, divulgació,… Gràcies a l’ajuda de la societat, duu a terme múltiples projectes per millorar l’atenció que reben els seus pacients. En aquesta jornada solidària a PortAventura, l’Hospital va voler fer un homenatge a tots els Petits Valents que s’enfronten amb coratge i molta força a la situació que estan vivint. Una jornada, també solidària, en la qual es recaptaran fons per donar continuïtat a tots els programes possibles gràcies a la implicació de la ciutadania.

cartellLa Xaranga de l’EMMA i la Batucada Kukupraks d’Alcover van ser les agrupacions encarregades d’amenitzar el matí a l’entrada del parc. La Xaranga de l’EMMA és una nova agrupació formada pels alumnes de vent i percussió de l’EMMA que, amb una trentena de membres, interpreta repertoris típics de xaranga, cançons d’actualitat  i músiques de dibuixos animats. La Batucada Kukupraks d’Alcover és una formació que, amb poc més d’un anys de vida, ja s’ha fet un lloc important dins l’ecosistema cultural  alcoverenc i amenitza festes i celebracions de tot tipus amb molt d’èxit.

A mig matí, la xaranga va acompanyar la gent a l’auditori de la Polinèsia on la reconeguda cantant Lucrecia va agafar el relleu i va realitzar un concert benèfic.

A partir de l’hora de dinar, tots els músics van poder gaudir en família o amics de les atraccions i espectacles del parc.

La festa va estar emmarcada en l’acord de col·laboració de l’Hospital Sant Joan de Déu i la Fundació PortAventura, a través del qual la fundació finançarà amb tres milions d’euros la nova UCI infantil de l’hospital.

Diari TarragonaFont: Diari de Tarragona.