Nova edició dels Tallers de l’EMMA (tardor 2015)

Títol[su_quote]Viu noves experiències musicals: descobreix els nous tallers de l’EMMA[/su_quote]

[su_quote]Amplia horitzons, aprèn en grup divertint-te amb la música que més t’agrada[/su_quote]

conceptes

Aquesta tardor, l’EMMA proposa una nova edició de tallers musicals que tant bona acceptació han tingut en edicions passades.

Els nous tallers de l’EMMA volen facilitar l’accés a la formació musical a gent de totes les edats, amb coneixements musicals o sense, per a totes les butxaques, amb uns horaris pensats per gent que treballa o estudia i amb unes temàtiques molt actuals.

En aquests tallers, la paraula clau és “pràctics”, de forma que cada taller té com a objectiu adquirir unes habilitats per satisfer els nostres desitjos musicals. S’impartiran de forma col·lectiva intentant generar sinergies entre els alumnes de cada taller i aprendre entre iguals. És a dir, es caracteritzaran per tenir un caràcter lúdic i social: volem que siguin un punt de trobada de persones amb les mateixes inquietuds musicals que vulguin divertir-se aprenent i compartint coneixements entre companys.

Flyer informatiu:

cartell grafic(Clica sobre la imatge per descarregar)

L’oferta de tallers s’emmarca dins els àmbits de les noves tecnologies i les noves pràctiques musicals. El taller de Cant Modern, farà una aproximació pràctica a la tècnica vocal moderna i als repertoris més actuals; el de Coral “Oh happy Alcover”, proposarà una nova forma d’entendre el cant coral com a un espectacle complet a partir del cant i el moviment; el taller de Guitarra d’Acompanyament, introduirà les nocions bàsiques per utilitzar la guitarra com a instrument d’acompanyament de tot tipus de repertoris populars; el taller de Dansa Moderna (novetat d’enguany) presentarà les modalitats de modern dance i dansa jazz a tots els amants del ball; el taller de Música Electrònica (renovat), ens mostrarà els processos creatius més comuns en els diferents gèneres de la música electrònica, s’experimentarà i improvisarà sobre diferents programaris i instruments físics i virtuals; finalment, el taller de Teatre Musical ens donarà els coneixements pràctics necessaris per combinar amb destresa i solvència aquestes dues arts com són la música amb el teatre.

La informació detallada dels Nous Tallers de l’EMMA, continguts, professorat, preu, està publicada a la web www.emmalcover.cat, des d’on també es pot fer la inscripció online des del 26 d’octubre al 6 de novembre.