Enregistrament del CD de la cantata El Peix Pedra al Convent de les Arts

Aquest cap de setmana (10, 11 I 12 d’abril) les alumnes i professors de l’EMMA enregistraran el CD de la cantata El Peix Pedra al Convent de les Arts.

Us adjuntem un cop més els horaris d’enregistrament del disc del Peix Pedra i us recordem que necessitem el compromís de les famílies perquè els alumnes assisteixin puntuals als seus horaris d’enregistrament.

HORARIS ENREGISTRAMENT >>

Recordeu de portar-vos el vostre faristol i peu de guitarra els guitarristes.

Serà el primer disc que s’enregistrarà al poble amb cançons del poble i els músics i cantants del poble. Es faran 1.000 còpies d’aquest disc en la primera edició i al llibret del CD hi haurà el nom de tots els participants. Es posarà a la venda el dia de l’estrena de la cantata (9 de maig) i, a partir d’aquest dia, estarà a la venda al Museu d’Alcover i a l’EMMA durant molts anys.

Comptem amb la vostra col·laboració perquè aquest esdeveniment sigui un èxit i en podem gaudir per molts anys.

contra + galeta