El Concert de la Marató de l’EMMA recapta la xifra rècord de 969,55€

Teatre Musical3El passat diumenge 14 de desembre, l’EMMA va organitzar la 8a edició del concert benèfic per la Marató de TV3. Coincidint amb el 10è aniversari de l’EMMA, d’aquesta cita amb la solidaritat per a la recerca mèdica es va celebrar per primera vegada al Convent de les Arts i va reunir a més de 70 artistes locals.
Com ja va passant els darrers anys, diferents entitats del món de la música, el teatre, les lletres i les arts plàstiques van col·laborar en l’acte convertint-lo en una verdadera mostra artística multidisciplinar.

Les activitats per la Marató de TV3, van començar al matí amb un taller de nadales a la festa de l’AMPA del col·legi “Mare de Déu del Remei” on pares i fills es van sumar a interpretar nadales populars.

Taller de nadalesJa al Convent de les Arts, el conjunt de guitarres Brouwer i la Banda de l’EMMA van posar les primeres pinzellades musicals a l’acte. També va ser el moment on el Dr. Ramón Descarrega, director del CAP d’Alcover, va explicar de forma didàctica i entenedora el motiu de la Marató d’enguany, les malalties del cor.

Seguidament, va ser el torn dels tallers que l’EMMA organitza trimestralment. Aquesta tardor s’han organitzat tallers de cant modern, cor modern, teatre musical i música electrònica amb gran èxit de participació. Coincidint amb aquest concert benèfic, els participants dels tallers van fer la seva mostra pública. El taller de cant modern va oferir actuacions individuals i col·lectives molt lluïdes, el cor gospel va animar el públic amb temes com “Oh happy day” i el teatre musical va sorprendre amb una representació de l'”Himne dels pirates” del musical “Mar i Cel”.

Després de la lectura d’un conte del llibre de la Marató a càrrec de Martí Yebras, el grup de teatre de l’Escola d’Adults va oferir una petita peça teatral. L’acte es va acomiadar amb la interpretació de la cançó principal de la Marató d’enguany, l’Aleluia de Leonard Cohen, a càrrec dels allumnes de cant modern i els de cor gospel.

Escola d'adultsEn acabar, es va realitzar el sorteig d’obres d’art de l’associació cultural solidària “Art-Salud” i es va anunciar la xifra de diners assolida, 969.55€, rècord de les 8 edicions del Concert de la Marató de l’EMMA.

SorteigL’organització vol agrair enormement la participació altruïsta de tots els artistes i entitats i la bona resposta solidària que va tenir el nombrós públic assistent.