10è aniversari de l’EMMA

logo_1-01L’EMMA, l’Escola Municipal de Música d’Alcover, inicia aquest setembre el seu 10è curs d’activitat. El claustre de professors i professores de l’escola està treballant per preparar un any especial amb activitats extraordinàries per celebrar aquesta efemèride.

L’EMMA, ubicada a la zona educativa d’Alcover, compta amb un equip humà de 12 professionals que atenen a més de 150 alumnes a partir dels 3 anys fins a l’edat adulta. El seu pla d’estudis comença a l’edat de 3 anys amb “Música i Moviment”, iniciació a la música (de 4 a 7 anys), grau elemental (de 8 a 12 anys), grau professional (a partir de 12 anys), pla de música moderna (a partir de 12 anys), formació lliure i tallers per a totes les edats.

L’oferta instrumental consta de piano, guitarra, violí, flauta, clarinet, saxòfon, trombó, tuba, trompeta, bateria, guitarra elèctrica, baix elèctric i veu. En format de tallers trimestrals s’ofereix cant modern, gospel, teatre musical, noves tecnologies i batucada entre d’altres.

NuvolL’escola canalitza totes les activitats a través de les seves agrupacions. Des del primer any, tots els alumnes entren a formar part d’una agrupació i gaudeixen d’un programa d’activitats extraescolars molt nodrit. Les agrupacions de l’escola, vocals i instrumentals són: coral infantil, coral juvenil, coral d’adults, banda, conjunts de guitarres, conjunts de pianos, conjunt de violins i combos de música moderna.

Durant tot aquest mes de setembre estarà oberta la matrícula per a nous alumnes. Tota la informació es pot trobar a la web www.emmalcover.cat o trucant en horari de tarda al 977.76.06.65.

Dins les activitats previstes per aquest 10è aniversari hi ha diverses actuacions amb alumnes i exalumnes al recent estrenat “Convent de les Arts” d’Alcover, col·laboracions especials amb els centres educatius del municipi i escoles de música veïnes i la composició i enregistrament d’una cantata infantil basada en el conte “El peix pedra” recentment publicat que parla del fòssil més important trobat al municipi d’Alcover.

BandaDSC_0618Combos3OLYMPUS DIGITAL CAMERAIMG_3190IMG_3008DSCN1411 - Còpia