Matrícula oberta curs 2014-2015

Cartell matrículaL’Escola Municipal de Música d’Alcover (EMMA) obre el 2n període de matriculacions durant aquest mes de setembre. Formació musical a partir de 3 anys i per a totes les edats.

Dins l’ampli ventall d’assignatures i d’instruments que s’ofereixen, l’EMMA destaca pel seu pla de Música Moderna. Enfocat a joves i adults, formem músics de manera integral en tot tipus d’estils (rock, pop, jazz,…) i els entrenem per formar part de conjunts de música actual. L’EMMA imparteix classes de combo i els busca actuacions en diferents escenaris i esdeveniments. A les assignatures de noves tecnologies ensenyem a crear un projecte musical amb mitjans propis: arranjaments, enregistrament, producció, edició d’una maqueta,…

Veure: TRÍPTIC INFORMATIU 2014-2015 >>

Tota la informació sobre el curs com calendari acadèmic, preus, procés d’inscripció,… al menú “Curs Actual”.