Presentació multitudinària del taller d’estiu de Batucada de l’EMMA

IMG_5716El taller d’estiu de Batucada organitzat per l’EMMA i la Bandarra Street Orkestra (veure article relacionat) va concloure la setmana passada amb un gran èxit de participació. Amb més de 60 inscrits, els tallers s’han desenvolupat al llarg de 4 sessions al recent estrenat Convent de les Arts d’Alcover. El taller d’aquest any s’ofertava en format familiar i han estat moltes les famílies que han decidit venir amb els seus fills a passar una agradable estona fent música conjuntament. Concretament una dotzena de families van optar per aquesta activitat familiar.

Els participants majoritàriament van ser d’Alcover però cal destacar la participació important de la batucada d’Almoster així com participants d’altres contrades com Pixamoixons, Riudoms o Segur de Calafell.

Pau Bandarra de la “Bandarra Street Orkestra”, va ser el professor del taller i també l’encarregat de dirigir aquesta formació en la seva presentació en públic. La presentació, es va fer dins el cicle “Nits a la fresca” que organitza cada estiu l’Ajuntament d’Alcover, concretament el dijous 24 a les 22:30 a l’Església Vella. En l’actuació, es van interpretar diferents ritmes de batucada amb molt d’humor i interacció amb el públic assistent, el qual es va mostrar molt entusiasmat per la iniciativa.

No us perdeu…

El VÍDEO del Taller d’estiu de Batucada !!!

[su_youtube url=”http://youtu.be/38Nj7Y75yw4?list=PLxIXRAaNctv00U_p_5q6M0U7Y1Zk4bozk”]