L’EMMA amb la Diada de les Entitats d’Alcover

Logo Diada EntitatsLes agrupacions de l’EMMA van participar activament en els actes de la Diada d’Entitats d’Alcover que es va organitzar el passat dissabte 28 de juny durant tot el dia.

Descarrega: CARTELL DE LA DIADA >>

Moltes entitats locals es van sumar a aquesta iniciativa amb l’objectiu de visibilitzar i posar en valor la tasca de les nombroses entitats alcoverenques. L’organització de la diada també va servir per posar en contacte les diferents entitats i treballar conjuntament per un fi comú. Des de les 10 del matí fins passades les 3 de la matinada, es van succeir diferents actes per a totes les edats i tots els gustos.

L’EMMA va participar en quatre d’aquests actes: en els tallers matinals, amb un taller de manualitats sobre les entitats; en l’espectacle de patinatge i música en directe, on els combos de l’EMMA van combinar-se amb les actuacions del Club Patí Alcover; en la cercavila, amb la participació de la banda de l’EMMA; i en el recital poètic de Núria Feliu, on la coral va fer la seva col·laboració amb un repertori de cançó catalana.

Una jornada completíssima que va demostrar la vitalitat i dinamisme de les entitats d’Alcover i la seva importància en la vida cultural de la vila.

Algunes imatges de la participació de l’EMMA en la Diada:

Totes les imatges de la diada es poden consultar a: Facebook Diada de les Entitats d’Alcover >>