Concert Benèfic de la Marató de TV3 (canvi de dia i de lloc)

Nou Marató

Anunciem que hem canviat de dia i de lloc el Concert Benèfic de la Marató de TV3. Serà el dissabte 14 de desembre (dia abans de la Marató) a les 19h al Cercle d’Amics d’Alcover.

Descarregar el cartell actualitzat: CARTELL CONCERT MARATÓ TV3 >>

Al tradicional Concert benèfic de la Marató de TV3, on hi actuaran diverses formacions de l’EMMA (corals, conjunts de cambra, guitarres, combos d’alumnes, combo de professors, banda,…) i hi hauran, com cada any, col·laboracions diverses com la del CAP d’Alcover, el rapsode Martí Yebras, l’Associació “ArtSalud”, etc. Tot amb l’objectiu de fer una agradable mostra artística per recaptar fons per la Fundació La Marató de TV3 que aquest any estarà dedicada a les malalties neurodegeneratives com l’Alzheimer o el Parkinson.

Marató