L’EMMA estrena nova web !

d0fa99f1d78060f5387f981bcc7fce3c

Nova web: www.emmalcover.cat

Aquesta nova web respon a les necessitats de comunicació dels nous temps. En un gest de transparència volem visibilitzar i fer públic tot allò que passa a l’EMMA, tot el que s’està cuinant, generar discurs i compartir-lo amb tots vosaltres.

Hem creat aquesta nova web amb un disseny el més simple i intuïtiu possible, pensant sempre en els usuaris. Per tant, hem organitzat la informació perquè sigui molt fàcil moure’s per la web segons els vostres interessos.

Malgrat la seva senzillesa, hem incorporat funcionalitats que creiem que us aportaran un valor afegit. També, s’informatitzaran tot tipus de tràmits que habitualment feu presencialment a l’escola per facilitat i eficiència.

Esperem que representi una millora significativa per tots vosaltres que us permeti una major interacció amb els continguts de l’EMMA.

Web inaugurada l’1 de maig de 2013. Feta amb WordPress amb el suport de la gent de Hacklab Valls.

 

Feu un comentari