1r concert del cicle de concerts pedagògics “EMMA en petit format” – espectacle “Ahina Circus”

La perfecta sincronia entre les tres disciplines artístiques com la música, l’acrobàcia i la narrativa es va poder gaudir el passat diumenge a les 12h al teatre del Cercle d’Amics d’Alcover. Amb “Ahina Circus” es va donar el tret de sortida al projecte anomenat “EMMA en petit format” del 2010, un cicle de sis concerts pedagògics que cada any l’escola de música EMMA programa amb el suport de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Alcover i de diferents patrocinadors.

La part musical la van formar vuit músics al més pur estil jazzístic mesclat amb l’elegància personal del seu director i compositor Manuel Martínez. Els instruments no estaven amplificats permetent que cap disciplina sobrepassés a l’altra, aconseguint moments molt íntims i agradables.

El concert va estar conduït per un conte explicat pel narrador Javier Martínez Villarroya que al mateix temps tres acròbates anaven interpretant usant elements com el trapezi, corda fluixa, dansa aèria i diferents malabars.

“Ahina Circus” ha deixat el llistó molt alt en quant a qualitat de sinergia entre diferents vessants artístiques, posada en escena i professionalitat individualOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feu un comentari