Concert de l’EMMA pel 75è aniversari del CEIP “Mare de Déu del Remei”

El passat dissabte a la tarda, l’EMMA va oferir un concert al Cercle d’Amics d’Alcover en motiu de la cel·lebració del 75è aniversari del CEIP “Mare de Déu del Remei”.

En aquest concert, que també coincidia amb el 5è aniversari de l’EMMA, hi van participar totes les formacions estables de l’escola: grups de guitarres, grup de percussió, banda, coral i combo. Al públic, professors i alumnes del col·legi que també van participar activament al concert fent uns cants comuns, entre ells, l’himne dels col·legis.

A destacar també, la primera estrena pública del “Soundpainting”: un innovador llenguatge de direcció de conjunts que està experimentant des d’aquest curs la banda de l’EMMA, que permet crear música improvisada en grup a partir d’uns signes o guies que el director va fent en cada moment.
Entre actuació i actuació, es va presentar la labor de l’EMMA en aquests 5 anys de vida i es van mostrar fotografies il·lustratives.

L’EMMA va explicar la satisfacció de poder participar en la cel·lebració del 75è aniversari del col·legi d’Alcover i va anunciar la seva intenció de col·laborar més estretament amb el CEIP en la missió capital d’educar de la millor forma possible a les noves generacions amb el ferm convenciment que treballant coordinadament es poden assolir els millors objectius. En aquesta línia, l’EMMA i el CEIP estan actualment imaginant noves vies de col·laboració per, entre tots, buscar el millor pels nens i nenes d’Alcover.

Els joves músics, amb les seves interpretacions, van fer passar una bona estona al nombrós públic assistent.

Va ser molt agradable veure la sala plena,  disfrutant de l’audició de les interpretacions, que anàven des de J.S Bach, fins a compositors dels nostres dies.

Un cop més vam poder constatar el progrés dels nostres alumnes  i la capacitat per posar-se davant un públic no habitual i en la magnífica sala que acollia el concert.

Va acabar l’acte amb un petit refrigeri ofert als intèrprets.

En el 5è aniversari de l’Emma veiem que el treball fet ens dona, any rera any, una progressió musical i un reconeixement per les ofertes innovadores de l’escola22 21

Feu un comentari