Sortida anual de l’EMMA a Barcelona

El dissabte 27 de febrer, l’escola de música municipal d’Alcover (EMMA), va dur a terme la seva sortida anual a Barcelona, aquest any al Liceu i en motiu del 5é aniversari de l’escola on van participar alumnes, pares i professors de l’escola.

En aquesta ocasió es va anar a veure l’espectacle Allegro Vivace, una producció de comediants que ens endinsava de forma amena i divertida en el món de l’òpera. Va ser un espectacle entretingut, entenedor i ple de color que no va deixar a ningú indiferent i que va organitzar el petit Liceu situat a Cornellà. Abans, però, i aprofitant el viatge, es va fer una visita guiada al gran teatre del Liceu, on els assistents van poder descobrir els secrets que amaga aquest gran teatre i visitar el Foyer, la Sala o el saló dels miralls entre altres coses. En acabar l’espectacle es va anar a dinar en un parc proper a l’auditori de Cornellà, on els nens van poder jugar una mica abans de la tornada. Va ser una sortida molt interessant i enriquidora on tothom s’ho va passar d’allò més bé.20 19

Feu un comentari