Intercanvi d’alumnes de piano i guitarra entre l’EMMA i Escola Municipal de Música del Catllar

El passat dissabte 9 de maig es va celebrar l’intercanvi d’alumnes de les Escoles Municipals de Música d’Alcover i del Catllar. Dedicat a pianistes i guitarristes, aquest any van ser els alumnes de l’E.M.M.A. els qui es van desplaçar a les instal·lacions de la Casa de la Vila del Catllar que és on està situada l’escola del poble. Allí es on es van fer els assajos previs al concert de la tarda. Abans de dinar es va fer un interessant recorregut tot visitant el castell i l’antic poblat ibèric acompanyats pel regidor de cultura, que ens va oferir unes explicacions històriques força interessants.

El dinar es va fer a la Torre d’en Guiu, un parc on nenes i nenes van poder gaudir d’un temps de lleure. Després es van rependre els assajos per preparar els últims retocs.

El concert va ser a l’auditori al Centre Cultural del Catllar. Es va sentir música molt interessant, des de solistes, duos, trios, conjunts de guitarres i també piano a 6 mans dels alumnes més petits. El concert fou memorable i exitós, a més els comentaris del públic assistent fou molt positiu, fent-se notar pares i alumnes orgullosos del treball realitzat.

21 20 19

Feu un comentari