Sessió Escola de Pares “Reeducació Corporal”

El passat dimecres dia 29 d’abril va tindre lloc a Ca Cosme la darrera reunió de pares de les tres que ha ofert l’E.M.M.A. aquest curs 2008-2009 sobre el tema dels hàbits d’estudis musicals. La sessió va ser dedicada a la “Reeducació Corporal” i la van impartir dos professors experimentats amb el tema: Josep Mª Gomis i Oscar Fernández-Pacheco.

Es va parlar de la observació del propi cos per saber adoptar una bona postura a l’hora d’afrontar una sessió d’estudi amb l’instrument, de consells bàsics per a evitar lesions en els músics, d’escalfaments i estiraments de la musculatura específica.

L’enfoc va ser per als alumnes però també per als propis pares, i no solament per a músics sinó a més a més es van dir consells per millorar la vida quotidiana.

La reunió va ser molt propera i familiar, la participació dels assistents fou prou dinàmica i se van resoldre dubtes relacionats amb els instruments dels seus fills.

Un cop més l’E.M.M.A. fa notar la seva preocupació pel seu alumnat i els seus pares fent difusió de temes tant importants com aquest, amb l’objectiu de que l’estudi d’un instrument sigui molt més agradable.

13

Feu un comentari