“Birth of the Cool” 1er concert del cicle “EMMA en petit format’09”

El passat diumenge 19 d’abril al Cercle d’Amics d’Alcover vam poder disfrutar en directe de “The Birth Of The Cool”, un disc liderat pel trompetista i compositor nord-americà de jazz Miles Davis, que al voltant del anys 50 trencà els esquemes del jazz de l’època. De fet molt criticat en un principi però que creà història ja que fou un dels discs decisius pel pas del “bebop” al “cool”.

Un ambiciós projecte que aquests joves músics van afrontar amb respecte i professionalitat, aconseguint una sonoritat molt ben empastada i fidel a l’original, amb unes dinàmiques excel·lents i amb un gust exquisit. El concert va estar encertadament amenitzat per un text explicatiu i unes videoprojeccions tot recordant els músics del disc original i moments de l’enregistrament del mateix.

Propostes d’aquesta envergadura l’E.M.M.A. continua la seva tasca de difondre música de qualitat per les nostres comarques així com donar suport a talents músics de la província.

10 9

Feu un comentari