Actuació de la banda EMMA+EMMC a la processó de divendres sant a Constantí

El passat divendres 10 d’Abril, dins dels actes religiosos a Constantí amb motiu de la Setmana Santa, la Banda demúsica formada per alumnes de les escoles municipals de música d’Alcover i Constantí van realitzar la processó.

El resultat de l’acte va ser molt satisfactori tenint en compte que, d’aquesta trentena d’alumnes de les dues escoles que formen aquesta Banda, gran part d’ells era el primer cop que sortien al carrer amb els seus instruments. Després de la seva primera actuació en Nadal amb un gran èxit de crítica el projecte pedagògic d’aquesta agrupació es va encaminar en preparar aquesta sortida perque els alumnes puguin viure totes les diferents vessants de una Banda de música.

Amb menys d’un any de vida d’aquest projecte de Banda conjunta cal destacar l’esforç dels alumnes, pares, professors i pobles perquè aquesta nova agrupació tiri endavant la seva tasca pedagògica i per damunt de tot musical.

En aquesta recta final del curs la Banda prepara un concert en el que es podran veure tots els avenços realitzats amb un repertori molt variat i atractiu per al públic

7

Feu un comentari