Concert d’alumnes i professors de l’EMMA

Malgrat el canvi d’ubicació d’última hora (primer sala Parroquial i finalment “Ca Cosme”), podem dir que el concert que ens van oferir els alumnes de l’EMMA el passat dimecres 15 d’octubre va ser tot un éxit, tant d’interpretació dels músics com d’assistència de públic.
Concretament hi van actuar l’ensamble de guitarres Muro que ens van oferir dues obres, l’ensamble de guitarres Brouwer dues obres també i actuacio conjunta dels dos ensambles amb dues obres més sota la direcció del professor Jordi Adserà. També hi van actuar els alumnes de la Banda de l’EMMA que ens van oferir sis obres del seu repertori dirigides pel seu director Enric Ordax.
Entre canvis de formacions vam rebre les explicacions dels diferents projectes realitzats o per fer-ho en un futur de l’EMMA com per exemple la seva plana web www.emmalcover.cat ja en ple funcionament o la revista “les Claus” també engegada el curs anterior. I com a projecte més innovador i engrescador el Pla Jove de Música Moderna que comença aquest curs.
La durada de l’acte va ser d’una hora aproximadament amb una molt bona assistència de públic i amb uns alumnes molt il·lusionats per poder participar a la Fira de Bandolers i Festa Major d’Alcover.

1

Feu un comentari