concert en petit format “Camerata XXI”

El passat dissabte a les 18h a la Sala Parroquial d’Alcover tingué lloc el concert de cloenda del cicle de concerts pedagògics en petit format de l’EMMA. Aquest últim i sisè concert del cicle va anar a càrrec d’una sel·lecció de músics de la prestigiosa orquestra de cambra reusenca “Camerata XXI”6e_concer_en_petit_format__juny_2008_20080609132025.

Unes setanta persones d’edats molt variades pogueren gaudir d’algunes de les obres de música clàssica més populars d’un dels compositors també més populars: concretament, la “Petita Serenata Nocturna” i la “Marxa Turca” del W.A.Mozart. David Puertas, reconegut crític musical, fou el narrador del concert i les seves sempre entenedores i precises explicacions feren més entenedora la música i més pedagògic el concert (un dels objectius generals d’aquest cicle de concerts).

Feu un comentari