Intensiu de Producció de Música Urbana per a joves: rap, trap, beatmaker, reggaeton

Aquesta tardor l’EMMA oferirà un intensiu de producció de música urbana (rap, trap, beatmaker, reggaeton) per a joves de 12 a 18 anys. El curs tindrà lloc a la recent estrenada Aula de Producció en grups reduïts de 4 alumnes.

L’objectiu del curs és aprendre els elements bàsics per iniciar-se al món de la producció musical. No es requereixen coneixements musicals ni de producció previs. Amb les 5 sessions de dues hores proposades, l’alumne aprendrà a crear-se els seus propis beats de rap, trap o reggaeton. Cada alumne disposarà de la seva pròpia estació de treball per realitzar el curs.

El professor del curs serà el Pol Bertran Marimon, diplomat en producció musical a Microfusa i DJ resident a Tropical Salou.

Les sessions es realitzaran els dissabtes 31 d’octubre, 7, 14, 21 i 28 de novembre en horari de matí. El preu total de curs és 60€.

L’EMMA, com a escola de música oficial, garanteix totes les mesures de seguretat contra la Covid-19 expressades al seu “Pla d’obertura de centre” aprovat per la regidoria d’educació de l’Ajuntament d’Alcover i per inspecció educativa de la Generalitat de Catalunya.

Aula de producció musical de l’EMMA: