La cantata “La llegenda de St Jordi” a la Llar d’infants “Xiu-xiu”

Els alumnes de la CORAL INFANTIL de l’EMMA hem anat a cantar a la LLAR XIU-XIU! Quina alegria poder representar a la llar la Cantata “LA LLEGENDA DE SANT JORDI”.

Aquest matí, hem baixat des de l’escola fins a la llar a quarts d’onze i la Montse ens ha organitzat al pati de la llar, que ha sigut el nostre escenari; hem tingut els nens de P2 i P1 de públic, i la Mònica ( mestra de P1 ) ens ha fet de narradora de tota la història. Que bé hem estat a l’ombreta del pati!

Un cop a “l’escenari”, el públic petit ha estat molt i molt atent a les nostres cançons ( Montblanc, els soldats, el pastor, la donzella, el drac i la festa final celebrant que Sant Jordi ha vençut el drac!…) i a la Mònica, que ens ha explicat la Llegenda de Sant Jordi molt i molt bé!

Un cop més us donem les gràcies per facilitar espais on els nens de totes les edats puguin compartir i gaudir de la música. És una experiència molt recomanable per tots els nens i nenes, cantaires i mestres !

Esperem el curs vinent poder gaudir d’aquesta experiència de nou.

Moltes gràcies a tots!!!!!